10,00 лв.

Въведение в християнството

Предлагано от:

Книгата е достъпна за онлайн четене след заплащане за абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “отпечатване в книжен формат” поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма “Спиди” при завършване на поръчката.

Изберете опция:
Въведение в християнството – Отпечатване в книжен формат
10,00 лв.

Спечелете до 870 Точки.

Също може да ви хареса…

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Много добро
Страници: 208
ISBN: N/A

Познаването на християнското религиозно учение като исторически факт и система е задължително условие за опознаване на духовната атмосфера, нравственото състояние и идеологическата съдържателност на значителна част от съвременната човешка цивилизация.

Добре известно е, че културата на повечето цивилизовани народи през последните осемнадесет-деветнадесет столетия е под силното въздействие на християнската религия. От всички религиозни учения, господствали по днешните български земи, християнството е наложило най-трайно своя отпечатък върху културно-политическата и етническата същност на българския народ.

  • Книгата е адресирана преди всичко към ученици и преподаватели от горния гимназиален курс, към студенти от хуманитарните специалности и към онези читатели, които проявяват интерес към проблемите на християнството.

Това съдържание е достъпно за закупилите абонаментен достъп.

съдържание Въведение в християнството

Също може да ви хареса…

Каталог