За издателство Librum

Librum е специализирано издателство за научна литература. Приемник е на издателство Фондация за регионално развитие, което е на пазара от 2012 г., като през септември 2020 г. променя името си със запазена търговска марка Librum. Наши автори  са известни български учени и изследователи с множество публикации и принос в областта на научно-изследователската и приложно-практическата дейност. 

Защо да издам книгата си с Librum?

Тираж до 100 броя

Ще отпечатаме Вашата книга на достъпни цени и в ограничено количество с тираж 1, 10, 20, 30, 40, 50 или 100 броя. Свържете се с нас за повече информация и за персонализирана оферта.

С нас ще продавате лесно и бързо

Ще изработим рекламна и маркетингова стратегия за всяка Ваша книга, насочена към различни социални медии и канали за разпространение. Полагаме ежедневни усилия за по-голяма видимост в Гугъл на всички книги в Librum.bg

Защита за онлайн книги

Предлагаме HTML5 канвас-базирана визуализация на Вашите книги в реално време. Посетете нашата бизнес страница или се свържете с нас за повече информация.

Предлагаме онлайн версия на Вашата книга

Нашата мечта е Вашата книга да бъде достъпна до българската диаспора от всяка точка на земното кълбо, без да се налага принтиране на хартиен носител! Активно проучваме съвременните клауд технологии, за да направим ползването на Librum.bg еднакво удобно и достъпно за потребители от цял свят.

Всички книги на издателство Librum разполагат с копия на нашите:

"Глетчер"

Световна дистрибуция

Свържете се с нас

ул. "Промишлена" № 30, ж.к. Овча Купел 1, гр. София 1632

+359 889 451 247

bookstore@librum.bg

Книги на издателство Librum

Чеда на социализма

Автор: проф. д-р Иван Денев

Жени равини

Автор: Магдалена Крайчева