5,40 лв.

Религиозни аспекти в творчеството на Иван Вазов и Стоян Михайловски

През целия си живот Иван Вазов и Стоян Михайловски отстояват ролята на религията, морала, традициите и родолюбието. За тях обществената и политическата стабилност са предпоставка за вътрешно духовно усъвършенстване. Религиозно-нравствените им възгледи съдържат някои елементи от особено значение за плодотворното развитие на българското културно съзнание. Томчето интерпретира произведенията на двамата бележити творци като поети на религиозното вглъбение.

Изберете опция:
Религиозни аспекти в творчеството на Иван Вазов и Стоян Михайловски – Книжно копие
5,40 лв.
Изчистване

Спечелете до 470 Точки.

Автор:
Издание: г.
Страници: 116
ISBN: 978-954-07-2809-4

През целия си живот Иван Вазов и Стоян Михайловски отстояват ролята на:

  • религията
  • морала, традициите и
  • родолюбието.

За тях обществената и политическата стабилност са предпоставка за вътрешно духовно усъвършенстване. Религиозно-нравствените им възгледи съдържат някои елементи от особено значение за плодотворното развитие на българското културно съзнание. Томчето интерпретира произведенията на двамата бележити творци като поети на религиозното вглъбение.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.