15,00 лв.

Поведение пред камера. Първа част

Част I. Телевизионни журналисти.

Авторът на книгата, Поля Иванова, е доцент във Факултета по журналистика и масови комуникация към СУ „Св. Климент Охридски“. Била е репортер в новините на Ефир 2 и Канал 1 на БНТ, както и водещ на новини, а също водещ, редактор и репортер на предаването „Клуб Русия“ по телевизия „7 дни“. Доктор по история.

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 305 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 175
ISBN: 978-954-638-163-7

"Поведение пред камера" предлага теория на поведението пред камера, базирана на анализ на журналистическата телевизионна визия и телевизионна реч, както и на класическото изследване  на поведението в ефир в различните жанрови групи.

Авторът създава поведенчески модели за анализиране на журналистическата дейност и прави нова квалификация на журналистическото поведение пред камера.

За пръв път в книгата са разработени репетиционни телевизионни упражнения, като методиката обхваща т.нар. ретепетиционен период – преди поява на екран.

"Поведение пред камера" е първото проучване за поведението пред камера, което се фокусира в журналистическата дейност.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.