12,00 лв.

Нашата Молитва

Предлагано от:
  • Книгата е незаменимо ръководство за всеки православен християнин, търсещ живата връзка с Бога чрез молитвено общение с Него.

Книгата може да бъде разгледана онлайн след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

Изчерпан

Също може да ви хареса…

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Ново
Страници: 254
ISBN: N/A

Книгата изобилства с ценни наставления върху молитвата, трудолюбиво събрани от светоотеческите творения. С присъщата си скромност архимандрит Серафим предоставя на св. отци честта да бъда учители, а сам с радост се нарежда в редицата на техните ученици. Но в назидателните разсъждния на автора, и в ярките примери, които той съумява да предаде леко и достъпно, не остава скрит и собственият му духовен опит.

“Молитвата е съкратен разговор на душата с Бога. В нейните вопли и въздишки, просби и славословия, възторзи и благодарствени излияния е скрит пулсът на духовния живот. Благодарение на нея ние можем да влизаме в общение с Бога не само ежедневно, но и ежеминутно и да изпросваме благодатна помощ както за телесните, тъй и за духовните си нужди”.

(Архим. Серафим Алексиев)

Това съдържание е достъпно само за закупилите абонаментен план.

Също може да ви хареса…

Каталог