4,20 лв.9,40 лв.

Лъх от тих вятър

Лъх от тих вятър  (Къси разкази):

  • Болничната стая;
  • Няма кой да ме чуе;
  • Избраникът на камбаните;
  • Опело;
  • Кръстът на другия;
  • Други (в описанието);

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

При избор на опция „онлайн достъп“ може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Лъх от тих вятър – Онлайн достъп
4,20 лв.
Лъх от тих вятър – Отпечатване в книжен формат
9,40 лв.

Спечелете до 818 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 184
ISBN: 978-619-7368-55-0

 

 

Това съдържание е достъпно за закупилите книгата.

лъх от тих вятър - съдържание

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.