7,00 лв.

Кризата в нашето училище

„Кризата в нашето училище” е написана от митрополит Борис Неврокопски малко след атентата в църквата света Неделя през 1928 г. и показва разложението в българската образователна система в следствие на влезлите от вън анти-национални идеи като комунизма и анархизма, а с тях атеизмът и материализмът.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 609 Точки!

Страници: 82
ISBN:
Инвентарен № 11005 Категория: Тематики: ,

„Кризата в нашето училище" е написана от митрополит Борис Неврокопски малко след атентата в църквата света Неделя през 1928 г. и показва разложението в българската образователна система в следствие на влезлите отвън антинационални идеи като комунизма и анархизма, а с тях атеизмът и материализмът.

Уважаеми читатели,

Librum.bg не използва проследяващи "бисквитки", а единствено функционални такива, позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".