5,90 лв.15,00 лв.

Християнска етика. Том І, Философия на морала (част І)

Предлагано от:

Книгата е предназначена за студентите по богословие, за специалисти по етика и за всички, които се интересуват от философията на християнския морал, от неговия обхват и от съдържанието му.

——————————————————————————————–

Имате опция да разгледате книгата, като заплатите абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “отпечатване в книжен формат” поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма “Спиди” при завършване на поръчката.

При избор на опция “онлайн достъп” може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Християнска етика. Том І, Философия на морала (част І) – Онлайн достъп
5,90 лв.
Християнска етика. Том І, Философия на морала (част І) – Отпечатване в книжен формат
15,00 лв.

Спечелете до 1 305 Точки.

Също може да ви хареса…

Издание: г.
Корици: Без (ксерокопие)
Страници: 526
ISBN: N/A

Изданието включва академичен курс лекции по дисциплината “Християнска етика” и представлява опит да се разкрие идейно-генетическата връзка на етическите теми, да се проникне по-дълбоко в основните проблеми на философията на християнския морал, да се изгради система на естествената нравственост според характера, структурата и целите на християнската наука за човека.

Книгата е достъпна след заплащане на абонаментен достъп.

Също може да ви хареса…

Каталог