Християнството в България преди покръстването на Княз Борис (865 г.). II Неиздадени преписи от гръцки служби на св. Климент Охридски

В труда авторът описва историческата, културната и религиозната обстановка в България преди покръстването и утвърждаването на християнството като основна религия в страната.

—————————————————————————

Имате опция да разгледате статията при заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

 

В: Годишник на Духовната академия "Св. Климент Охридски", София, т. V (XXXI), 5, 1955-1956

 

Това съдържание е достъпно след закупуване на абонаментен достъп.

Snegarov_Chr_Bulgaria-sad

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.