7,00 лв.

Философски идеи в Православния изток

В предлаганото пособие са включени някои от класиците на богословско-философската мисъл, предимно от патристическия период. Темите са разгледани фрагментно и насочващо. Целта е – интересуващият се читател, като надзърне в мисълта на разгледаните църковни писатели и вникне в направения от тях анализ, да продължи по-нататък сам да анализира тази тематика. Материалите съзнателно са разработени от авторите по различен начин и стил , но преследват една и съща цел – да се види еднаквостта в основното и различието в периферното.

Състояние: добро

Закупуването на този продукт ще Ви даде 609 Точки!

Издание: г.
Корици: Без (ксерокопие)
Страници: 157
ISBN: 954-01-0455-6
Инвентарен № 24300 Категории: , Тематики: ,

Съдържание:

Кападокийският синтез; Св. Василий Велики; Св. Григорий Богослов; Св. Григорий Нисийски; Св. Йоан Златоуст; Ареопагитски сборник; Преп. Максим Изповедник; Св. Йоан Дамаскин; Св. Григорий Палама; Откъси от произведения;

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.