10,20 лв.

Българският кръст в Таврия

Драматичната съдба на българите от диаспората в Украйна и пастирското служение на българското свещенство за запазване на националното самосъзнание.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 887 Точки!

Издание: г.
Страници: 346
ISBN: 954-8969-55-6

С тази книга отец Петър представя драматичната съдба на таврийските българи и пастирското клужение на българското свещенство за запазване на националното самосъзнание. Този труд може да бъде от практическа помощ за православното свещенство, за българските учители в Таврия, а също и да предизвика интереса на научните среди. В нея е вложен теренен материал и резултатите от документалното проучване.

Уважаеми читатели,

Librum.bg не използва проследяващи "бисквитки", а единствено функционални такива, позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".