10,20 лв.

Българският кръст в Таврия

Драматичната съдба на българите от диаспората в Украйна и пастирското служение на българското свещенство за запазване на националното самосъзнание.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 887 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 346
ISBN: 954-8969-55-6
Инвентарен № 9882 Категории: , , , Тематика: Издателство:

С тази книга отец Петър представя драматичната съдба на таврийските българи и пастирското клужение на българското свещенство за запазване на националното самосъзнание.

  • Този труд може да бъде от практическа помощ за православното свещенство, за българските учители в Таврия, а също и да предизвика интереса на научните среди.

В нея е вложен теренен материал и резултатите от документалното проучване.

Препоръчани книги

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.