Архимандрит д-р Йосиф (Иванов)

Архимандрит Йосиф Иванов

Архимандрит д-р Йосиф (Иванов) е роден през 1976 г. в Монтана. Завършил е магистратури по Богословие и Икономика. През 2000 г. постъпва като послушник в Клисурския манастир „Св. св. Кирил и Методий“, където приема монашество.

През 2001 е ръкоположен в йеромонашески сан и до 2002 г. е ефимерий на манастира.

В периода 2002 – 2004 г. е игумен на Лопушанския манастир „Св. Йоан Предтеча“ във Видинска епархия.

От 2004 г. е затворнически свещенослужител (капелан) в единствения в България поправителен дом за непълнолетни момчета в град Бойчиновци. През 2007 г. е въведен в сан Архимандрит.

От този автор:

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.