15,00 лв.

Свещеното Писание. Херменевтика-Богослужение-Диалог

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 305 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Ново
Страници: 324
ISBN: 978-954-2972-62-4
Инвентарен № 27405 Категории: , , Тематики: , , , Издателство:

Сборникът „Свещеното Писание. Херменевтика – Богослужение – Диалог" включва седем студии, посветени на старозаветната и новозаветната библеистика. Авторите са специалисти от катедра „Библейско и систематическо богословие" на Православния богословски факултет на Великотърновския университет:

  • доц. д-р Димитър Попмаринов, преподавател по старозаветна библеистика,
  • д-р Павлин Събев, свещеник и преподавател по Нов Завет, и
  • д-р Стефка Кънчева, преподавател по Стар Завет.

Сборникът е насочен не само към студенти и преподаватели по богословие, но и към по-широката читателска аудитория, търсеща нови интерпретации на вечните теми в Библията.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.