16,00 лв.

Шифърът на Леонардо

Предлагано от:

Неразгадаем шифър, скрит в произведенията на Леонардо да Винчи. Поразително истина, скрита от векове…

Автор: Дан Браун

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 392 Точки!

Автор:
Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 464
ISBN: N/A
Инвентарен № 1912 Категория: Тематика: Издателство:
  • Докато е в командировка в Париж, харвардският професор по история на символите Робърт Лангдън е събуден посред нощ: един възрастен уредник в Лувъра е убит в музея.
  • Край трупа му полицията намира озадачаващ шифър. Докато се опитва да го разгадае, Лангдън с удивление открива, че той води до пътека от кодове, скрити в творбите на Леонардо – кодове, изложени пред очите на всички, и все пак находчиво скрити от художника.
  • Лангдън обединява силите си с талантливата френска криптографка Софи Нево и установява, че покойният уредник е бил брат от Ордена на Сион – тайно общество, към което са принадлежали сър Исак Нютон, Ботичели, Виктор Юго, Леонардо и други прочути личности.
  • В шеметна надпревара из Париж и Лондон Лангдън и Нево се състезават с безлика влиятелна фигура, която сякаш предугажда всеки техен ход. Ако двамата навреме не успеят да разшифроват загадката, древната тайна на Ордена на Сион, сензационна историческа истина, завинаги ще бъде изгубена.

Романът възвестява появата на нов вид шеметен интелигентен трилър… абсолютно непредсказуем до поразителната си развръзка.

Каталог