13,00 лв.

Ръководство по изучаване на Свещеното Писание: старозаветни учителни книги

В настоящото ръководство са разгледани библейските учителни книги Иов, Псалтир, Притчи Соломонови, Еклисиаст, Песен на песните, Премъдрост Соломонова и Премъдрост на Иисуса, син Сирахов.

Ръководството може да бъде ползвано от ученици и студенти по богословие, както и от всеки, който желае да придобие по-задълбочени и подредени познания върху тези книги.

Изберете опция:
Ръководство по изучаване на Свещеното Писание: старозаветни учителни книги – Отпечатване в книжен формат
13,00 лв.

Спечелете до 1 131 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 333
ISBN: 978-619-217-103-2
Инвентарен № 24235 Категории: , , Тематика: Издателство:

Ръководството по изучаване на старозаветните учителни книги на Свещеното Писание от Христо Попов е подходящо както за ученици и студенти по богословие, така и за всеки любознателен читател, който би желал да придобие по-задълбочени и подредени знания върху тези библейски книги.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.