6,80 лв.14,00 лв.

Проповед. Проповедник. Слушатели

Предлагано от:

Монографията изследва трите страни на омилетичната комуникация – Божието слово, проповедника и слушателите. Извеждат се пресечни точки между омилетиката и реториката, като се отделя внимание на теоретичните омилетични знания и практическите ораторски умения, което осигурява успех на проповедника при говорене пред различни видове аудитории.

————————————————————

Имате възможност да разгледате книгата след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “онлайн достъп” може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Проповед. Проповедник. Слушатели – Книжно копие
14,00 лв.
Проповед. Проповедник. Слушатели – Онлайн достъп
6,80 лв.

Спечелете до 1 218 Точки.

Също може да ви хареса…

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Ново
Страници: 300
ISBN: 978-619-91095-0-2

Монографията е опит да бъдат представени във възможно най-голяма пълнота трите страни на омилетичната комуникация – проповедта (словото Божие), проповедника и слушателите. В нея са установени и изведени пресечни точки между омилетиката и реториката. Отделя се сериозно внимание както на теоретичните омилетични знания, така и на практическите ораторски умения. Това осигурява успех на проповедника, а и на всеки оратор при говорене пред различни видове аудитории.

  • В текста са включени и методически насоки за изготвяне и произнасяне на проповеди.
  • Книгата представлява синтез на научните дирения и академичните постижения на преподавателя по омилетика доц. д-р Андриан Александров.
  • Изследването е резултат от задълбочения изследователски интерес на автора не само към проповедта, към омилетиката, но и към реториката. И двете сродни науки своя принос в човешката в човешката култура чрез наследството си на теоретично, концептуално и методическо равнище.

Съчинението е насочено най-вече към студенти по богословие, към свещенослужители и проповедници на словото Божие. Би представлявало интерес също така и за всички, които изучават реторика, ораторско майсторство, християнското богословие, античната и средновековна култура.

Това съдържание е достъпно само за закупилите книгата.

sadarjanie_propoved_propovedni_slushateli

Също може да ви хареса…

Каталог