7,00 лв.

Мястото и ролята на миряните в устройството и управлението на църквата през първите три века

С помощта на автентични писмени паметници и документи, авторът обръща внимание на мястото и ролята на миряните в управлението на църквата и тяхното участие в църковната законодателна власт преди, по време и след Апостолско време.

––––––––––––––––––––––––––––-

Имате опция да разгледате това съдържание след заплащане за абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката. Възможно е да има липсващи символи, знаци или букви.

Изберете опция:
Мястото и ролята на миряните в устройството и управлението на църквата през първите три века – Отпечатване в книжен формат
7,00 лв.

Спечелете до 609 Точки.

В: Годишник на Духовната академия "Св. Климент Охридски". София, том XI (XXXVII), 7, 1961-1962

Това съдържание е достъпно след заплащане за абонаментен достъп.

Poptodorov_Miriani&Tzarkva-sad

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.