10,00 лв.

Българските ханове и царе VII-XIV век.

“Български ханове и царе VII-XIV в. е историко-хронологичен справочник, който представя българските ханове и царе в епохата на средновековието. Статиите съдържат данни за имената (и прозвищата) на владетелите, по-важни политически, военни и културни събития в България през този период. Авторът прави опит за психологическа характеристика, библиография в съответствие със съвременното състояние на историческата наука. Отделните “портрети” на българските ханове и царе са очертани на фона на народната съдба в конкретната историческа епоха.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 870 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 215
ISBN: N/A

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.