Димитър Киров

Проф. д-р Димитър Киров е дългогодишен преподавател в Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Работи предимно в областта на християнската нравственост.

Проф. д-р Димитър Кирови е с подчертани интереси е към антропологията и христологията, като основи на универсалното учение за морала. В тези области има няколко книги: „Християнска етика“, „Християнството е вяра“, „Измеренията на човека“, „Структура и граници на християнската етика“, „Майката на Иисус Христос“ и др.

Публикува в богословски и философски издания. Съавтор е на няколко учебници по религия за ученици от 2-12 клас.

От този автор:

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.