Цена
12 лв.40 лв.
Категории
Повече
Тематика
Повече
Автор
Повече
Издателства
Повече
Обект на внимание на книгата „Съчинение разсъждение. ІІІ част" са непреходните теми в литературата. Теми, присъстващи в творби, изучавани в среден и горен курс на българското училище. Помагалото съдържа примерни разработки на съчинения разсъждения в повече от един вариант, диалогичен прочит на художествени творби, насоки за самостоятелна подготовка. (Помагало за учениците от среден и горен курс. Съдържа разработки на съчинения разсъждения в повече от един вариант, насоки за самостоятелна подготовка).

Книжно копие

12,80 лв.
фотография
Тайните на фотографията: как се правят хубавите снимки (практическо ръководство) В това практическо ръководство лесно и бързо ще намерите всичко за филми, фотоапарати, обективи, филтри, светкавици и светломери. Ще научите най-важното за правилната експозиция. Ще се запознаете с основните принципи на композицията и осветлението. Многобройните снимки, обяснения на достъпен език и таблици с актуална информация ще ви помогнат да създадете незабравими фотографии.

Книжно копие

40,00 лв.
Какво е цифровата фотография? Още една област, завладяна от електронните технологии, или нов етап в историята на фотографията? Някои вярват, че цифровата фотография усвоява най-доброто от традиционната и дава големи възможности на професионалистите и на фотографите любители. Други не я приемат сериозно и смятат, че е забавна игра пред компютъра. А трети я заклеймяват като средство за манипулиране на фотографската истина. „Цифровите снимки" - книга от поредицата „Тайните на фотографията" на издателство „Егмонт България" - ще ти помогне да решиш коя е твоята позиция и да намериш отговор на всичките си въпроси, свързани с цифровите изображения. Роб Шепърд, който е известен фотограф и работи за списанията "PС Фото" и „Аутдор Фотографър", ще ти разкрие тайната на:
  • цифровите фотоапарати, или какъв цифров фотоапарат да избереш цифровите снимки, или как да снимаш цифрово
  • цифровата фотолаборатория, или как да обработваш цифровите изображения
  • помощната литература, или кои са най-добрите Интернет страници и най-интересните издания за цифрова фотография.

Книжно копие

14,00 лв.
Зареждане...
Цена
12 лв.40 лв.
Категории
Повече
Тематика
Повече
Автор
Повече
Издателства