19,00 лв.

Вяра и живот

Вяра и живот. Сборник материали по Патрология, Догматика и Етика. Сборникът е предназначен за студентите по богословие в помощ на учебната им подготовка по Патрология, Догматика и Етика.

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

Изберете опция:
Вяра и живот – Отпечатване в книжен формат
19,00 лв.
Изчистване

Спечелете до 1 653 Точки.

Сборникът "Вяра и живот" е опит да бъдат разгледани важни аспекти на богословските дисциплини:

  • Догматика
  • Патрология
  • Етика

При внимателен прочит на поместените в сборника статии читателят придобива представа за последователно или паралелно интерпретиране на актуални богословски теми и за тяхното възможно интерпретиране.

 

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.