8,00 лв.

Учебна програма по краезнание. Моят град Бургас

В Учебната програма по краезнание за град Бургас авторът е заложил  постепенното паметно „завоюване“ на ключови градски обекти и територии, но и на специфичните социални групи, които следва да усвоят тази културна аксиология. Учебната програма разгръща в детайли начините за овладяването на децата в детските градини и учениците в основните училища на бургаските културни пространства, специфични точно и само за тази определена градска общност, за осмислянето и изпълването им със социален смисъл, за културната експлоатация на тези пространства като актуализатори на традицията, паметта и идентичността.

Проф. дн. Диана Радойнова

Закупуването на този продукт ще Ви даде 696 Точки!

Издание: г.
Страници: 160
ISBN: 978-619-91095-8-8
Инвентарен № 23891 Категории: , , Тематики: , Издателство:
Препоръчани книги
Може също да харесате
 • смърт и живот
  Преглед
  Купи
  5,00 лв.
 • Преглед
  Купи
  11,50 лв.
 • корица на книга
  Преглед
  Купи
  7,00 лв.
 • проповеди архив
  Преглед
  Опции
  10,00 лв.
 • Преглед
  Опции
  2,99 лв.10,00 лв.
 • Религиозно обучение
  Преглед
  Купи
  13,00 лв.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.