6,20 лв.11,80 лв.

Теоретични проблеми на туристическото екскурзоводство

Предлагано от:

Настоящата монография съдържа основни теоретични постановки по избрани теми от научното съдържание на туристическата екскурзоводска конструираност.

————————————————————

Имате възможност да разгледате книгата след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

Може да поръчате книгата като изберете опцията “книжно копие”

При избор на опция “онлайн достъп” може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Теоретични проблеми на туристическото екскурзоводство – Книжно копие
11,80 лв.
Теоретични проблеми на туристическото екскурзоводство – Онлайн достъп
6,20 лв.

Спечелете до 1 027 Точки.

Също може да ви хареса…

Издание: г.
Състояние: Ново
Страници: 230
ISBN: 978-619-7123-11-1

Настоящата монография съдържа основни теоретични постановки по избрани теми от научното съдържание на туристическата екскурзоводска конструираност.

Разглежданата предикативна проблематика е съсредоточена върху системата от изказвания за названието, статута, обекта и предмета, тезауруса, цел и задачите и връзки на интегрираност с другите науки на „Туристическото екскурзоводство” като научна област в сферата на туризма.

Отделено е специално място на методологическите ориентири и подходи, изграждащи базовия научно-изследователски корпус и обосноваването на някои гносеологически процеси в екскурзоводската теория и практика. Задълбочено са представени същността, методите и етапите на провежданата екскурзоводска научно-изследователска дейност.

  • Изданието е подходящо за студенти, докторанти, екскурзоводи и специалисти работещи в туристическите предприятия.

Това съдържание е достъпно само за закупилите книгата.

sadarjanie

Също може да ви хареса…

Каталог