3,80 лв.19,00 лв.

Тайната на покаянието. Патриарх Московски и на цяла Русия Кирил.

Издателството на Московската Патриаршия пристъпва към издаването на трудовете на Светейшия патриарх Московски и на цяла Русия Кирил.

  • Тъй като общият обем на проповедническият материал, пазещ се в архива на Негово Светейшество, се оказва твърде голям, за настоящото издание са подбрани само словата на Първосветителя, произнесени по време на Великия пост.

–––––––––––––––––––––––––––-

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

При избор на опция „онлайн достъп“ може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Тайната на покаянието. Патриарх Московски и на цяла Русия Кирил. – Онлайн достъп
3,80 лв.
Тайната на покаянието. Патриарх Московски и на цяла Русия Кирил. – Отпечатване в книжен формат
19,00 лв.

Спечелете до 1 653 Точки.

Издание: г.
Състояние: Отлично
Страници: 456
ISBN:
Инвентарен № 22415 Категории: , , , Тематика:

Аскетическата практика на поста, идваща от дълбока древност, е изключително важна за духовното усъвършенстване на християнина.

Още повече това се отнася до Великия пост – най-продължителния от всички многодневни пости, който по особен начин е посветен на покаянието и, завършвайки със Страсната седмица, непосредствено довежда вярващите до празника на Светата Пасха.

Особено значение има първата седмица на Великия пост, когато молитвено-аскетическият подвиг е най-строг, когато Църквата призовава православните по възможност по-често да посещават богослуженията в храмовете.

Голяма част от книгата съдържа проповеди, отнасящи се към първата седмица на Светата Четиридесетница. Другите две части на сборника са проповеди, произнесени в други великопостни дни и проповеди за Страстната седмица.

Това съдържание е достъпно само за закупилите книгата.

sadarjanie-tainata na pokaianieto

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.