14,00 лв.

Световната конспирация

Второ издание от 1992 г.

Третирайки една от най-опасните и деликатни теми за обществото и човека, авторът е убеден, че съществува един добре организиран световен заговор. Книгата е издадена първоначално на английски език, впоследствие преведена на български, френски, немски, руски, украински, полски и турски езици. Според редица източници „Световната конспирация“ е най-търсената и четена книга през 1991 г.

Състояние: много добро

 

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 218 Точки!

Издание: г.
Страници: 258
ISBN: N/A
Инвентарен № 23899 Категория: Тематика: Издателство:

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.