4,80 лв.19,90 лв.

Сборник неделни и празнични проповеди на съвременни руски проповедници

Том І

Сборникът съдържа подбрани проповеди от руската проповедническа литература на именити богоозарени проповедници от по-ново време. Става въпрос за духовна приемственост от векове на именити проповедници, известни на целия православен свят, в проповедническото изкуство в лоното на Руската православна църква.

––––––––––––––––––––-

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

При избор на опция „онлайн достъп“ може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Сборник неделни и празнични проповеди на съвременни руски проповедници – Онлайн достъп
4,80 лв.
Сборник неделни и празнични проповеди на съвременни руски проповедници – Отпечатване в книжен формат
19,90 лв.

Спечелете до 1 731 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 596
ISBN: 978-619-7146-01-1
Инвентарен № 22306 Категории: , , , Тематика:

Това съдържание е достъпно за закупилите книгата.

sadarjanie propovedi

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.