Самообразованието на душепастиря

Авторът поставя необходимостта на свещенството да даде по-задълбочена подготовка на душепастира. Предлага предварителни етапи на обща самообразователна подготовка и проверка, за да могат свещениците по-продължително и съсредоточено да работят над себе си.

––––––––––––

Това съдържание е достъпно онлайн след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

Издание: г.
Страници: 25
ISBN: N/A
Инвентарен № 19436 Категории: , , Тематика: Издателство:

В: Годишник на Духовната академия "Св. Климент Охридски", София, т. IV (XXX), 5, 1954-1955

 

Това съдържание е достъпно след заплащане за абонаментен достъп.

Hr_Dimitrov_Samoobr_Dushepastir-sad

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.