4,00 лв.

Религиозното обучение и съвременната държава

Авторът си поставя задачата да даде отговор на въпросите: как държавата се отнася към правата на мнозинството, малцинствата и отделни групи да обучават децата си религиозно; съдейства или не на религиозното обучение и възпитание; и др.  Труда разглежда  и анализира отношението на европейските държави към религиозното общество и обучение.

——————————————————————————————-

Това съдържание е достъпно онлайн след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

Изберете опция:
Религиозното обучение и съвременната държава – Отпечатване в книжен формат
4,00 лв.
Изчистване

Спечелете до 348 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 58
ISBN: N/A

В: Годишник на Софийския университет, Богословски факултет,  XIV, 1936-1937

 

Това съдържание е достъпно след закупуване на абонаментен достъп.

Dimitrov_Religioznoto-sad

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.