20,00 лв.

Религиозната вяра. Стадии на развитие и формиране

„Теориите за „личностното развитие“ заемат едно от ключовите места в психологичната наука и отказът от тяхната богословска рефлексия би поставил психологията на религията извън този актуален и изключително съществен контекст. Това предпоставя аргументирано актуализиране на концепцията за фундаменталната роля на религиозната вяра като съзидателна сила при разрешаването на психосоциалните кризи и граничните екзистенциални ситуации в духовно-нравственото развитие на личността.

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 740 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 316
ISBN: 978-619-160-587-3
Препоръчани книги
Може също да харесате
 • Догматическое богословие
  Преглед
  Купи
  14,00 лв.
 • Преглед
  Купи
  1,00 лв.
 • Преглед
  Купи
  20,00 лв.
 • смърт и живот
  Преглед
  Купи
  5,00 лв.
 • Изобличаване на греховете
  Преглед
  Купи
  7,00 лв.
 • корица на книга
  Преглед
  Купи
  10,00 лв.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.