19,95 лв.

Психология на революцията

“Психология на революцията” разглежда психологическите елементи на революционните движения, техните основни характеристики и развитието на принципите им. Льобон се концентрира предимно върху периода между 1789 и 1800 г., като използва за основа на своите теории Френската революция. В книгата е направен обстоен преглед на психическите и емоционални качества на лидерите на революционните движения.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 736 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 320
ISBN: 978-619-7586-31-2
Инвентарен № 23063 Категории: , Тематика: Издателство:
Препоръчани книги

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.