7,00 лв.

През очите на вярата

Това издание е плод на търсенията и личния опит на един вярващ човек в усилията му да живее като християнин в един по същество Нехристиянски свят. Личен опит и търсения, които бихме искали да споделим с вас.
Животът и смъртта, любовта и сенките, които я помрачават, бракът и децата, старостта, опитите ни за духовен живот, както и новите проблеми, с които се сблъскваме в света: евтаназия, трансплантации, наркомания, естетическата хирургия… Това са някои от темите, на които се спира авторката на този сборник от статии и есета, публикувани през последните три години в „Църковен вестник” и православните сайтове в страната.
Едно преоткриване на хората около нас. Едно вглеждане в проблемите, с които неизбежно се сблъскваме в света. Едно вглеждане в нас самите: в нашите падения и в духовните ни полети. Едно вглеждане в нещата от живота през очите на вярата.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 609 Точки!

Страници: 236
ISBN: 978-954-8976-39-8
Инвентарен № 9745 Категории: , Тематика: Издателство:

Това издание е плод на търсенията и личния опит на един вярващ човек в усилията му да живее като християнин в един по същество нехристиянски свят. Личен опит и търсения, които бихме искали да споделим с вас. Животът и смъртта, любовта и сенките, които я помрачават, бракът и децата, старостта, опитите ни за духовен живот, както и новите проблеми, с които се сблъскваме в света: евтаназия, трансплантации, наркомания, естетическата хирургия… Това са някои от темите, на които се спира авторката на този сборник от статии и есета, публикувани през последните три години в „Църковен вестник" и православните сайтове в страната. Едно преоткриване на хората около нас. Едно вглеждане в проблемите, с които неизбежно се сблъскваме в света. Едно вглеждане в нас самите: в нашите падения и в духовните ни полети. Едно вглеждане в нещата от живота през очите на вярата.

Уважаеми читатели,

Librum.bg не използва проследяващи "бисквитки", а единствено функционални такива, позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".