18,00 лв.

Православно догматическо богословие с исторично изследване на догмите, т. III

Имате опция да разгледате книгата след заплащане за абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

Изберете опция:
Православно догматическо богословие с исторично изследване на догмите, т. III – Отпечатване в книжен формат
18,00 лв.

Спечелете до 1 566 Точки.

Безплатна премия на "Църковен вестник", 1914

Православно догматическо богословие с исторично изследване на догмите, т. III

  • За Бог – Твореца на света – творец на  света и друховния свят, на човека и човешкия род, произход на тялото;
  • За Бога – Промислител на света изобщо – общо и частно учение, промислител за съществата от духовния свят, на човека, на света на чувствено-разумните същества;

Книгата е достъпна онлайн след заплащане на абонаментен достъп за 24 часа. Възможно е да има липсващи символи, знаци или букви.

Ep_Silvestar_Orth-sad
Препоръчани книги

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.