4,20 лв.

Педагогическата игра в обучението по религия в началното училище

Предлагано от:

При избор на опция “онлайн достъп” може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Педагогическата игра в обучението по религия в началното училище – Онлайн достъп
4,20 лв.

Спечелете до 365 Точки.

Също може да ви хареса…

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 504
ISBN: 978-954-731-414-6
Инвентарен № 10211 Категории: , , Тематика: Издателство:

Настоящият труд е резултат от дългогодишната преподавателска и изследователска работа на автора в областта на педагогиката на играта в началното училище.

Какви са днешните измерения на педагогическата игра? И как звучи въпросът за нейното практическо приложение в процеса на обучение по религия? Това е основното съдържателно ядро, заложено като теоритично-концепцуална идея в настоящия труд.

Конкретните задачи на изследването са:

  • да се анализират възможностите за успешно и ефективно интегриране на педагогическата игра в учебно-възпитателния процес по религия в началното училище
  • да се откроят в исторически и теоритичен аспект нейните концептуални основи, съвременни ракурси, научно-изследователски проблеми и методически спецификации.

В книгата са извадени систематизацията, моделите, принципите, същностната характеристика и структурните компоненти на някои видове на педагогическата игра. Също така се обосновава и образователна стратегия “обучение чрез игра” в началния етап на образование на малките ученици.

Това съдържание е достъпно само за закупилите книгата.

sadarjanie_pedagogicheska igra

Също може да ви хареса…

Каталог