13,00 лв.

Патрология: Живот, съчинения и учение на църковните отци, учители и писатели. Том І

Второ, редактирано и допълнено издание

———————————————————————————————————-

Книгата е достъпна за четене онлайн след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги в библиотека Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “отпечатване в книжен формат” поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма “Спиди” при завършване на поръчката.

Изберете опция:
Патрология: Живот, съчинения и учение на църковните отци, учители и писатели. Том І – Отпечатване в книжен формат
13,00 лв.

Спечелете до 1 131 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Отлично
Страници: 384
ISBN: 978-954-9401-21-9

Патрология – наука за живота, съчиненията и учението на църковните отци, учители и писатели.

Напоследък сред научната и културна интелигенция у нас подчертано се засилва интересът и стремежът към светоотеческата литература.

Всъщност касае се за първоосновата на православното богословие, която онтологично е вградена в класическото наследство на средновековна Византия. Именно с този принос Православната църква днес действено се вписва в духовната култура на обединяващата се Европа. От тук възниква необходимостта от такива основоположни трудове като настоящото издание на Патрологията на видния наш патролог проф. д-р Илия Цоневски.

  • Благодарение на редактора Л. Тенекеджиев богатата библиография, приложена към съчинението, представлява сериозен принос, придаващ на труда съвременно научно звучене.

Съдържанието е достъпно след заплащане на абонаментен достъп.

Каталог