2,90 лв.10,90 лв.

Основни насоки в историческото развитие на Европа

 


При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

Книгата е достъпна за четене онлайн при избор на опция „онлайн достъп“. Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Основни насоки в историческото развитие на Европа – Онлайн достъп
2,90 лв.
Основни насоки в историческото развитие на Европа – Отпечатване в книжен формат
10,90 лв.

Спечелете до 948 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 275
ISBN: 954-430-210-7; 954-02-0118-7
Инвентарен № 23566 Категории: , , Тематики: ,

Авторът Петър М. Бицилли адресира книгана към онези, които пристъпват към изучаването на историята на Европа, като целта му е да им помогне да се ориентират в безкрайно сложната историческа даденост. Изложението обхваща:

  • библейското и античното европейско наследство
  • произхода и еволюцията на европейските нации
  • развитието на европейското средновековие
  • Просвещението
  • века на революцията
  • ерата на демокрацията
  • Първата световна война.

Бицилли показва не само общото и различното при създаването на т. нар. "модерен свят", а дава отговор на въпроса, защо този свят тръгва по исторически пътища. Пътища, които го правят днес толкова общ и все пак толкова различен.

Това съдържание е достъпно след заплащане за абонаментен достъп.


Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.