12,00 лв.

Изповед и душепастирство

Това съдържание е достъпно онлайн след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “отпечатване в книжен формат” поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма “Спиди” при завършване на поръчката. Възможно е да има липсващи символи, знаци или букви.

Изберете опция:
Изповед и душепастирство – Отпечатване в книжен формат
12,00 лв.
Изчистване

Спечелете до 1 044 Точки.

Изповед и душепастирство. В: Годишник на Духовната академия "Св. Климент Охридски", 1935 г.

Съдържание

Втора част: Психологически и педагогично-пасторологически основи на изповедта

  • Психологически предпоставки и принципи на изповедта – потребността от изповядване на греховете, подбуди и цел при изповед на греховете
  • Психологически моменти при изповедта на греховете и тяхното псторологическо значение – процесът на възстановяване духовния живот,  моментите на разкаяние, намерение за поправяне, проповядване и др.
  • Психоанализа, педагогика и изповед на греховете – психоанализата като лечебен метод и изповедта;

Трета част: Изповедта и душепастирът

  • Общи длъжности на душепастира при изповедта на греховете – душепастирът като баща, учител, лекар и съдия.
  • Задължение на душепастира-изповедник според външното положение на каещия се
  • Личността на душепастира като изповедник – техника на дробро изповядване, качества на душепастира

Това съдържание е достъпно след заплащане на абонаментен достъп

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.