23,50 лв.

История на Византийската държава

Фундаментално научно съчинение, абсолютно задължително за изучаващите византийска история.

Закупуването на този продукт ще Ви даде 2 045 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 735
ISBN: 954-8079-92-5
Инвентарен № 24004 Категории: , Тематики: , Издателство:

"История на Византийската държава" представя развитието на византийските исторически изследвания, започващо с 16 век. Ранният период е засегнат накратко, според плана на серията, в която излиза историята. Текстът е съпроводен с изключително полезни и добре подбрани бележки и отпратките дават много вярна представа за историята на Източната империя.

Основната цел, която авторът преследва, е била да представи развитието на Византийската държава, както то е  повлияно от вътрешните и външните политически процеси.  Макар че политическата история преобладава, социалните, икономическите и културните феномени са взети под внимание.

  • Книгата на Острогорски е блестящо научно съчинение и е абсолютно задължително за изучаващите византийска история.
История на византийската държава-съдържание
Препоръчани книги

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.