20,00 лв.

Истинските избори. Да се вслушваме в жените. Алтернативи на избора

Предлагано от:

“Фредерика Матюз-Грийн работи в името на диалога и компромиса между поддръжниците и противниците на аборта.  Като поддръжник на аборта, който се стреми да установи основната причина, поради която толкова много жени го избират, единственото, което мога да искам, е нейният подход да бъде възприет от всички противници на аборта.  Тя е един от най-елегантно пишещите автори, ангажирани с наболели културни въпроси.”

Наоми Улф, писателка, феминистка

 

 

 

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 1 740 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Ново
Страници: 256
ISBN: 978-954-2972-89-1
Инвентарен № 29255 Категории: , , Тематика: Издателство:

Да се вслушаме в жените. Алтернативи на аборта.

През последните години се срещнах с много поддръжници на аборта, които са също толкова загрижени за жените, колкото и аз. Мнозина имат смесени чувства относно аборта, дори са отвратени, но не знаят как да решат проблема. С тях имаме повече общо, отколкото всеки от нас има с типичния представител на онзи род хора, които просто искат да сменят канала.

Нямам универсално решение на всички проблеми, разглеждани в тази книга. Мнението ми е просто предположение, все още неизпитано. Предлагам го като начало на разговор. Нека отхвърлим категориите, които ни правят врагове. Нека излезем от безизходното положение, което твърде дълго парализираше прогреса. Нека заедно да намерим начини да дадем на жените Истинските избори.

От автора

“В своя обширен и задълбочен труд Фредерика Матюз-Грийн разглежда аборта през една пренебрегвана перспектива – тази на жените, които са го преживели. Това е реалистично описание на последиците от аборта и как те да бъдат преодолени, с подчертано уважение към жените и уязвимостта на човешкия живот.”

Хелън Алвар, Секретариат на противниците на аборта, национална конференция на католическите епископи.

Истинските избори съдържание

Каталог