Икономика на хотела и ресторанта: поглед към практиката
Предлагано от: Елена Илиева
4,00 лв.8,00 лв.

Икономика на хотела и ресторанта: поглед към практиката

Инв. № 39244
978-619-7690-11-8

Онлайн достъп

Книжно копие

Информация за книгата:

Корици:

Меки
Издание: 2023г.

Страници:

104
Издателство:Librum

Състояние:

Ново
4,00 лв.8,00 лв.

Икономика на хотела и ресторанта: поглед към практиката

Икономика на хотела и ресторанта: поглед към практиката – Книжно копие
8,00 лв.
Икономика на хотела и ресторанта: поглед към практиката – Онлайн достъп
4,00 лв.

Loading...

Книгата „Икономика на хотела и ресторанта: поглед към практиката. Учебно помагало с терминология и формули“ е предназначено да запознае читателите със специфичната икономическа терминология и формули за анализ в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Целта на настоящото помагало е да бъде подпомогнато по-доброто и пълно усвояване на специфичната икономическа материя с разбиране на значението на основни икономически понятия и показатели в областта. Задачите на автора са: разкриване на значението на икономически термини с отношение към туризма; представяне на специфични за туризма икономически термини, респективно хотелиерството и ресторантьорството; разясняване на характерни понятия за хотелиерството и ресторантьорството с туристически произход, но с икономически заряд и значение за дейността; структуриране на показатели и формули за изчисляването им при осъществяване на икономическия анализ в хотела и ресторанта.

Настоящото помагало е предназначено за студентите от редовно и задочно обучение, специалности „Организация и управление на хотелиерство“ – Колеж по туризъм и специалност „Туризъм“ – ФОН към университет „Проф.д-р Ас. Златаров“ – Бургас, но се надяваме да бъде от полза за всички, които се интересуват от икономиката и управлението на хотелиерството и ресторантьорството. Предложената информация в учебното помагало е организирана в самостоятелни глави, които са подредени по хронологичен ред според използването на понятията и формулите в отделните глави на учебника по дисциплината „Икономика на хотела и ресторанта“, с което се цели улесняване на използването на помагалото в помощ на читателите.

Купете книгата

Книжно копие, Онлайн достъп

Въпроси & Отзиви

От други читатели

Все още няма отзиви

×

Вписване

Регистрация

Ще Ви бъде изпратен линк за да зададете избрана от Вас парола.

СВЕДЕНИЕ: На посочената електронна поща ще получите автоматично генерирана парола, която не трябва да споделяте с никого. С цел по-голяма сигурност на достъпното съдържание и възможност за проследяване на нарушения на Общите условия, Librum.bg води автоматизиран журнал на Вашите действия в рамките на потребителската сесия. С направата на регистрация, Вие приемате нашата Политика за поверителност .

Продължаване като гост

Нямате акаунт? Регистрирайте се

Икономика на хотела и ресторанта - поглед към практиката - откъс
Икономика на хотела и ресторанта - поглед към практиката - съдържание

This content is available after purchasing.

Препоръчани книги

От издателство Librum

Уважаеми читатели

Librum.bg използва функционални “бисквитки”, позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на онлайн плащанията, прилагаме функционални “бисквитки” на трети страни, каквито се явяват тези на избраната от нас платежна платформа. Събираме анонимизирани аналитични данни посредством инструмент с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на “бисквитки”.

Допълнителни “бисквитки” на трети страни, които използваме, са тези на продуктите на Meta Platforms Inc (Facebook & Messenger), правещи възможна работата на интеграцията с Librum.