1,20 лв.2,45 лв.

Дидактични игри по религия за предучилищна и начална училищна възраст

дидактична добавка към помагалата по религия за съответната възраст. Предложеното пособие е адресирано не само към учителите по религия, но и към богослови, педагози, студенти – всички, които се чувстват съпричастни към приобщаването и положителното отношение на децата към религията.

Изберете опция:
Дидактични игри по религия за предучилищна и начална училищна възраст - Онлайн достъп - за 1 месец
1,20 лв.
Дидактични игри по религия за предучилищна и начална училищна възраст - Книжно копие
2,45 лв.
Изчистване

Спечелете до 213 Точки.

Издание: г.
Страници: 31
ISBN: 954-731-098-4
Инвентарен № 9866 Категории: , , Издателство:

Предложеното методическо пособие "Дидактични игри по религия за предучилищна и начална училищна възраст" е една дидактична добавка към помагалата по религия за съответната възраст, която дава своята малка възможност за разширяване на педагогическата дейност на учителя. Начинът на използване е предоставен на педагога според методическите му предпочитания. Предложеното пособие е адресирано не само към учителите по религия, но и към богослови, педагози, студенти – всички, които се чувстват съпричастни към приобщаването и положителното отношение на децата към религията.

Това съдържание е достъпно само за закупилите книгата.

sadarjanie zaharii

Уважаеми читатели,

Librum.bg не използва проследяващи "бисквитки", а единствено функционални такива, позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".