4,00 лв.

Човекът е съработник на Бога

Опит за етико-антропологичен обзор на посланията на св. ап. Павел.

Студията се прави обзор на антропологичните и етичните представи за плътта и тялото; душата и ума; съвестта, сърцето и духа на човека; Божият образ в посланията на св. ап. Павел.

Изберете опция:
Човекът е съработник на Бога – Отпечатване в книжен формат
4,00 лв.
Изчистване

Спечелете до 348 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 77
ISNN: 1310-0319

Съдържание:

  1. Основни антропологични понятия в посланията на св. ап. Павел (Плът и тяло (понятието за "плът" извън обсега на греха; "Плът" в материален смисъл във връзка с греха); Душа и ум; Съвест; Сърце; Духът на човека; Божи образ.
  2. Опит за етико-антропологичен обзор (духовно-нравственото състояние на "естествения" човек; "външен" и "вътрешен" човек; Образът на обновения човек; Човекът е съработник на Бога – Божи образ и човешка личност.)
  3. Главни етико-антропологични тенденции в посланията на св. ап. Павел
  4. Заключение
Препоръчани книги

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.