14,00 лв.24,00 лв.

Часослов

Книгата е достъпна онлайн след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги в библиотека Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “отпечатване в книжен формат” поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма “Спиди” при завършване на поръчката.

Изберете опция:
Часослов – Отпечатване в книжен формат - черно-бяло
14,00 лв.
Часослов – Отпечатване в книжен формат - цветно
24,00 лв.
Изчистване

Спечелете до 2 088 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Много добро
Страници: 288
ISBN: N/A

Часословът е църковно-богослужебна книга, която се използва по време на различни богослужения в православната християнска практика. Съдържа ежедневните служби – псалми, молитви, песнопения и други текстове от дневния богослужебен кръг, извън текстовете на светата Литургия, които са в Служебника.

В православната църква ежедневните служби са шест.

Предназначен е за четците и певците в църквата.

Книгата е подходяща за студенти по теология и бъдещи свещенослужители.

 

Книгата е достъпна след заплащане на абонаментен достъп.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.