10,00 лв.

Библия-култура-диалог

Сборникът е 1 том от поредицата “Библия-Култура-Диалог” и включва изследвания и студии като част от реализацията на научноизследователския проект “Библията – база за диалог в културния живот и конфесионалните  взаимоотношения в България като член на Европейския съюз”. Рецензент: проф. дин Георги Бакалов.  Съставители: Славчо Вълчанов, Антоний Хубанчев, Цветан Теофанов.

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 870 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 352
ISBN: 978-954-02528-1-1

Сборникът е 1 том от поредицата "Библия-Култура-Диалог" и включва изследвания и студии като част от реализацията на научноизследователския проект "Библията – база за диалог в културния живот и конфесионалните  взаимоотношения в България като член на Европейския съюз". Рецензент: проф. дин Георги Бакалов.  Съставители: Славчо Вълчанов, Антоний Хубанчев, Цветан Теофанов.

Препоръчани книги

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.