8,00 лв.20,00 лв.

Ако любов нямам...

Предлагано от:

Имате възможност да разгледате книгата след заплащане на абонаментен достъп, който отключва всички книги с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция “онлайн достъп” може да четете книгата онлайн за неограничен период (запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

Изберете опция:
Ако любов нямам... – Онлайн достъп
8,00 лв.
Ако любов нямам... – Книжно копие
20,00 лв.

Спечелете до 1 740 Точки.

Също може да ви хареса…

Издание: , г.
Корици: Меки
Състояние: Ново
Страници: 456

Настоящата книга е посветена на християнството, чието основно съдържание, както и пълнотата на християнския живот, се свързват в едно чрез личността на Богочовека Иисус Христос.

През призмата на разгледаните в текста централни теми на православното богословие – за Света Троица, за Боговъплъщението, за Светия Дух и за Църквата, които са от основополагащо значение за църковния и социалния живот, се прави опит да бъде изразена православна позиция относно актуални съвременни проблеми, каквито са:

  • екологичната криза;
  • дехуманизиращият потенциал на биотехнологиите;
  • хомосексуализмът;
  • религиозният фундаментализъм;
  • съвременният феминистки прочит на Библията;
  • „лицата” и границите на междурелигиозния диалог и други.

В книгата се преплитат догматически, социологически и религиоведски теми и представлява интерес за широк кръг читатели – от такива, които се интересуват от богословие, до търсещи Бога или невярващи.

Това съдържание е достъпно за закупилите книгата.

sadaranie-ako lyubov niamam

Също може да ви хареса…

Каталог