1,20 лв. за 1 ден

Абонаментен достъп Librum - 1 ден

Абонаментният план отключва всички книги, статии и периодични издания в Librum за онлайн четене, налични на нашата онлайн библиотека. Всеки ден активен абонамент Ви носи точки за отстъпка при следваща покупка.

Посетете страницата на нашата библиотека, където ще откриете списък на цялото налично на този етап дигитално съдържание, преди да вземете решение какъв план Ви е необходим. Ако наличното съдържание не е това, което търсите, посетете нашата онлайн книжарница, където може да закупите произведението, което ви е необходимо, като не забравяйте да се регистрирате в нашия сайт, преди да завършите поръчката си.

Към библиотека Librum

Продължителност: 1 ден
Закупуването на този продукт ще Ви даде 104 Точки!

Инвентарен № 12482 Категории: ,

Уважаеми читатели,

Librum.bg не използва проследяващи "бисквитки", а единствено функционални такива, позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".