2,40 лв.12,50 лв.

Частно въведение в Свещеното Писание на Ветхия Завет

Имате опция да разгледате книгата срещу абонаментен достъп, който отключва всички книги в библиотека Librum.

Към абонаментния достъп

При избор на опция „онлайн достъп“ може да четете книгата онлайн за неограничен период (моля запознайте се с общите условия на Librum). Книгата ще се отключи след като завършите поръчката.

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката. Възможно е да има липсващи символи, значи или букви

Изберете опция:
Частно въведение в Свещеното Писание на Ветхия Завет – Онлайн достъп
2,40 лв.
Частно въведение в Свещеното Писание на Ветхия Завет – Отпечатване в книжен формат
12,50 лв.

Спечелете до 1 088 Точки.

Издание: г.
Корици: Меки
Страници: 368
ISBN: N/A

Книгата "Частно въведение в Свещеното Писание на Ветхия Завет" е незаменимо университетско учебно пособие по дисциплината Старозаветна исагогика.

Същевременно обаче тя представлява интерес и за всички, които се интересувт от:

  • названието
  • съдържанието
  • авторството
  • времето на написване
  • достоверността и др.,

на книгите на Свещеното Писание на Стария Завет.

Това съдържание е достъпно за закупилите книгата.


Частно въведение- - съдържание

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.