16,00 лв.

Патрология. Живот, съчинения и учение на църковните отци, учители и писатели

В много отношения симптоматично е, че напоследък сред научната и културна интелигенция у нас подчертано се засилва интересът и стремежът към светоотеческата литература на Православния Изток и Християнския Запад. Всъщност касае се за първоосновата на ортодоксалната теология, която онтологично е вградена в класическото наследство на средновековна Византия. Именно с този принос Православната църква днес действено се вписва в духовната култура на обединяващата се Европа. От тук възниква необходимостта от такива основоположни трудове като настоящото второ разширено и обогатено издание на Патрологията на видния отечествен богослов – патролог проф. д-р Илия Цоневски. Благодарение на редактора Л. Тенекеджиев богатата библиография, приложенакъм съчинението, представлявасериозен принос, придаващ на труда съвременно научно звучене.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

При избор на опция „отпечатване в книжен формат“ поръчвате ксерокопие, което ще бъде подвързано като книга и доставено до посочен от Вас адрес от куриерска фирма „Спиди“ при завършване на поръчката.

Изберете опция:
Патрология. Живот, съчинения и учение на църковните отци, учители и писатели - Отпечатване в книжен формат
16,00 лв.
Изчистване

Спечелете до 1 392 Точки.

Издание: г.
Корици: Без (ксерокопие)
Страници: 384
ISBN: 978-954-9401-21-9
Инвентарен № 23965 Категории: , , Тематика: Издателство:
Препоръчани книги
Може също да харесате
 • корица на книга
  Преглед
  Купи
  10,00 лв.
 • Преглед
  Опции
  4,60 лв.9,60 лв.
 • Преглед
  Купи
  25,50 лв.
 • етнорелигиозен плурализъм
  Преглед
  Купи
  10,00 лв.
 • Преглед
  Купи
  19,00 лв.
 • Радикален ислям и сигурност
  Преглед
  Купи
  14,20 лв.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.