10,00 лв.

Документи за историята на българския народ XV-XIX век

Сборникът съдържа различни по вид и произход документи за историята на българския народ в столетията на османското владичество. Подбраните в сборника документи разкриват историческото развитие на българите в условията на чуждото господство от началото на неговото налагане до Руско-турската освободителна война от 1877-1878 г.

Състояние: добро

Налично

Закупуването на този продукт ще Ви даде 870 Точки!

Издание: г.
Корици: Твърди
Страници: 176
ISBN: N/A

Сборникът осветлява основните процеси, протичащи в българските земи от налагането на османското иго в българските земи до Освобождението на България.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.