Върху някои неверни представи и схващания за Палестина и светите места в нея

Студията прави критически преглед на светите места и паметници в Палестина, и има за цел да отстрани някои погрешни схващания и представи за светите земи. За целта в студията се обръща внимание на историята, неверни разбирания относно климата, обръща се внимание на  свещените старини, светините и бележитите места в Йерусалим, привличащи посетители и поклонници.

———————————————————————————-

Това съдържание е достъпно след заплащане за абонаментен достъп, който отключва всички издания с абонаментен достъп в Librum.

Към абонаментния достъп

Издание: г.
Страници: 65
ISBN: N/A
Инвентарен № 18160 Категории: , , Тематики: , Издателство:

Това съдържание е достъпно след заплащане за абонаментен достъп.

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.