5,00 лв.

Аз съм дете християнче

ИЗДАНИЕТО Е СЪС СВОБОДЕН ДОСТЪП, НО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТПЕЧАТАНО И В КНИЖЕН ФОРМАТ.

Закупуването на този продукт ще Ви даде 435 Точки!

Издание: г.
Корици: Меки
Състояние: Ново
Страници: 82
ISBN: N/A

Целта на това четиво е знанието за детето, свързано с достъпно за него знание за религията, организирано и систематизирано по достъпен и специален  за детето  начин, да бъде една от най-ефективните  превенции и да предостави на малките деца знанието така, че те по своя воля и чрез придобитото знание да направят своя личен жизнен избор за принадлежност към духовните ценности.

Децата обичат по-възрастните да се интересуват от техните вълнения и впечатления.

Надяваме се на това, в мигове на радост или утеха, тези възрастни да сме ние с вас, а не случайни хора.

Предлагаме:

  • Чрез специално подготвени и достъпно подбрани теми и текстове децата Ви да получат достъпни знания по религиозно възпитание по Ваш избор.
  • Темите са съобразени с възрастовите особености на 6-7 годишните деца и част от тях са проведени чрез ОДК – гр. Бургас в детските градини от г-жа Николина Керчева
Помагало Аз съм дете Християнче-ок

Уважаеми читатели,

Librum.bg използва функционални "бисквитки", позволяващи нормалната работа на магазина. За да гарантираме защитата на достъпното онлайн съдържание, Вашата потребителска сесия се записва. Извършваме това посредством инструменти с отворен код и складираме данните на нашия сървър. Тези данни не се споделят с трети страни. Ако продължите да използвате Librum.bg, Вие приемате нашите Общи условия, Политика за поверителност и Политика за използване на "бисквитки".

Като много други уебсайтове, и ние използваме Гугъл Анализ с цел набавяне на статистическа информация за посещенията. Ако не желаете да предоставяте такава, можете да го изключите.